Noul model Ford Galaxy

Noul Ford Galaxy este o masina de familie date fiind dimensiunile pe care le are, ce are foarte multe asemanari cu noul Ford S-Max. Chiar daca aceste modele se pot confunda usor, Galaxy este totusi un model cu mai multe plusuri, printre care si spatiul interior mai mare sau dotarile de care dispune.
La exterior modelul are parte de faruri alungite, linii frumos si elegant evidentiate, numeroase detalii din crom sau o grila simpla, mai joasa, detalii care il fac sa fie rafinat si elegant.
Motorizarile pe benzina ale noului Galaxy sunt de 1.5 litri Ecoboost de 160 CP si 2.0 litri de 240 CP, acestea completandu-se cu un motor diesel de 2.0 litri cu puteri cuprinse intre 120 si 210 CP.
Ford Galaxy este suficient de spatios chiar si pentru sapte persoane, prin existenta celor doua scaune rabatabile din portbagaj. Prin faptul ca este dotat cu directie servoasistata, asistenta la parcari, control la pornirea din rampa, portbagaj cu deschidere hands-free sau sistemul de asistenta pentru controlul vitezei, poti fi sigur de comoditatea si siguranta pe care vehicolul o ofera.
Interiorul noului Galaxy este gandit astfel incat atunci cand te afli in el sa te simti foarte confortabil. Scaunele sunt gandite sa poata fi reglate asa cum iti doresti si pot oferi chiar si masaj pentru ca tu sa ai o calatorie placuta si odihna sporita.
Pentru interiorul noului Ford Galaxy, noi va propunem un model de huse cu un design deosebit al culorilor si al cusaturilor. Este vorba de colectia Individual cu materiale ca Leather Look Black si Alcantara sterling. Aceste huse, nu doar ca iti asigura protectia materialelor originale, ci si schimba ambianta interiorului.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *