KIA SPORTAGE 2022

KIA SPORTAGE 2022

Este o premiera in acest an, o masina frumoasa cu multe aprecieri.

Incepand cu exteriorul are luminile de zi cu led, faruri cu led standard dar si full led 3D. Sper ca ati vazut ca are o sigla noua, destul de mare.

Jantele sunt de mai multe tipuri: 2 tipuri de 17, 2 tipuri de 18 si 1 tip de 19, cu capace peste prezoane.

Oglinzile sunt sculptate pe lateral si au camere, cu ornamente cromate. Doar pe GT line poti sa ai variante de 2 nunate de culoare pe exterior.

Pe interior, daca vrei sa rabatezi bancheta poti sa o rabatezi de la spate/ din portbagaj sau din lateral de un maner. Se poate rabata locul din spate partea din mijloc pentru a avea un skyhedge. Gurile de ventilatie imita forma farurilor, manerele de la usi au acelasi motiv futurist, pe GT line lateralele usilor au alcantara, scaunele sunt moi, confortabile. Exista vreo 7 tipuri de tapiterii in functie de versiunea aleasa.

Pentru a va proteja interiorul unei masini noi, indiferent cu ce material de tapiterie o primiti, va recomand sa protejati caroseria cu husele de la Huse auto Albert. Acestea sunt huse dedicate pe fiecare scaun de masina asemenea unei retapitari. Pe site exista diferite game, variante si modele de a va configura husa dorita pe masina dvs. Produsul nostru, imbraca scaunele auto in cel mai profesional mod, au 5 ani garantie si certificari pentru declansarea airbagurilor din scaunele auto. Pentru mai multe informatii vizitati site-ul nostru husa-auto.ro sau ne gasiti la nr de telefon 0742258532.

Tot pe interior exista noutati pe KIa, are un volan cu un design nou, are schimbator rotativ, camere pentru marsalier au toate masinile insa senzori nu au toate. Mai e ceva nou si foarte practic, tetiera pe scaunele din fata au un cuier sau un spatiu ce poate fi folosit ca depozitare, prize usb in fata si in spate ceea ce e foarte practic pentru pasageri.

Da, e o masina cu dotari multe, spatioasa, confortabila ce merita aleasa! Bineinteles merita si protejata cu un set de huse auto personalizate, pe masura!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *