Noul Citroen C4 Cactus

Citroen C4 Cactus

Un motor disel de 1.5 și 130 CP. În oraș consumă undeva între 6,2-6,5 litri iar în afara orașului 4,9 l -5,2 l/ 100km.
Este un consum foarte bun pentru o mașină atât de grea .
Francezii de la Citroen au reușit să creeze un design grozav al acesti mașini, cu faruri extraordinare si leduri care se aprind foarte frumos .
Această mașină are un design axat pe detalii cu elemente mici cum sunt plasticele de pe portiera sau bara față .
Dacă alegi cutia de viteză automată primești foarte multe alte lucruri pe care la alți dealeri le plătești extra cum ar fi: Apple card play, camera video din spate și senzorii de parcare spate, jante de 18 inch, oglinzi rabatabile electric, climatizare automată, ștergătoarele automate, cross controlul, oglinda retrovizoare Electrochromă.
Un lucru specific pentru Citroen este suspensia cu amortizare hidraulică progresivă . Aceasta suspensie este o invenție a celor de la Citroen și este patentată chiar de ei. Fara laude, suspensia, este din ce în ce mai bună cu fiecare generație . Bineînțeles și alte branduri pot face suspensii foarte bune dar aceste suspensii de la Citroen sunt puțin mai bune decât celelalte .
Un alt lucru specific Citroen este plasticul de la uși care are rolul de a acoperii pragurile ca să nu te mai murdărești pe pantaloni de fiecare dată când te urci și cobori din mașină . Pragurile îți rămâne mereu curate indiferent de vreme si intemperii.
Interiorul mașinii oferă un torpedou gigantic xxl dar este dotat și cu niște scaune superbe cu un design aparte pe care le poți proteja totuși fără ale fura din designul original . Acest lucru este posibil datorită huselor auto cu aspect de tapiserie care se pot comanda exclusiv de la Albert Premium. Aceste produse sunt mai mult decât niște simple huse auto, ele nu oferă doar protecție, ele urmăresc să păstreze linia originală a interiorului și de cele mai multe ori oferă o notă elegantă și plus estetic scaunelor auto.

De ce sa alegeti Husele Albert Premium?

Pentru ca doar noi oferim:

– un aspect incredibil de tapiterie 🔝

– certificare TUV pentru declansarea Air-bag  💯

– 5 ani garantie pentru orice defect de uzura 

– materiale originale destinate exclusiv industriei auto  💯

– gama ampla de materiale si culori  💯

– raport corect calitate/pret 💯

Pretul unui set profesional variaza in functie de ceea ce isi doreste fiecare client, fiind un produs personalizat.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *