Mercedes Marco Polo

Ce stim despre Mercedes Marco Polo?

Mercedes Marco Polo este o nișă de mașină, care începe să devină destul de populara având în vedere serviciile proaste din turism, cazările scumpe și aglomerate.
Atunci când deții o asemenea mașină îți dai seama că ai făcut un deal bun din punct de vedere al vacanței cu cazare .

Poți alege trei variante de model cu trei variante de lungime, cu tot felul de opțiuni interioare care sunt axate exclusiv pe confort . Varietatea modelelor este una mare, pot fi axate și pe transport persoane și pot fi axate și pe a oferi cazare relaxantă sau exista si o variantă de mijloc.
Acest tip de mașină se datorează mărcii Volkswagen care a avut o colaborare de aproximativ 50 de ani cu firma care produce aceste conversii și anume Westfalia . In 2014 a apărut această formă de masina care a devenit ori Mercedes Vito ori Mercedes V class și astfel nu mai există Mercedes Viano.

Mulți aleg să își cumpere un Mercedes Vito ca să înceapă o conversie pentru că este o varianta mai ieftină dar trebuie să investești destul de mult în ea ca să obții ceva confortabil.
Mercedes V class este o mașină de stradă gândită pentru confort și este genul de transport de lux.
Mercedes Marco Polo se vinde sub foarte multe variante de preț, începând de la cea mai ieftină 52000 € iar cea mai scumpă este 107000 € . Aceasta masina are foarte multe configurații de model și motorizare – aproximativ 20 . Sunt trei modele mari și late cu trei lungimi 4,8metri , 5,1 metri sau 5,3metri.
Deasemenea are foarte multe tipuri de geamuri in raport cu tabla.

Mercedes Marco Polo e gandit pentru putin oameni si cu confort deplin pentru ei. Este dotat cu chiuveta, frigider, plita si tot felul de saltele si canapele electrice. Varianta Activity nu are aceste dotări dar este un fel de îmbinare ale celor două variante și are ca bază de pornire Mercedes Vito . Motorizarea e mai mică 1.6 disel. Dacă mergi încet poți scoate un consum de sub 10 dar urcă și pe la 14 -16 l / 100km.

Pentru o protectie depilna a scaunelor va sugeram marca proprie – Albert Premium a huselor pentru scaune auto. Este important sa intelegeti ca produsul nostru seamana  mult cu o tapiterie noua, dar se monteaza peste original si nu necesita coasere. Acestea se executa doar dedicat pe fiecare masina in parte, iar  pretul nu este unul de husa universala ce ofera strict protectie, produsul fiind o varianta profesionla cu un accent deosebit pus pe calitate si estetica asemanatoare unei tapiterii.

Preturile depind de materiale alese nu de masina.

De ce sa alegeti Husele Albert Premium?

Pentru ca doar noi oferim:

– un aspect incredibil de tapiterie 🔝

– certificare TUV pentru declansarea Air-bag  💯

– 5 ani garantie pentru orice defect de uzura 

– materiale originale destinate exclusiv industriei auto  💯

– gama ampla de materiale si culori  💯

– raport corect calitate/pret 💯

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *