Renault Megane e-tech

Noul Megane

Electric este cuvântul cheie în această perioadă, așa că primul exemplu de mașină complet electrică nu putea lipsi de la Renault.

Noul logo, noul design, noile culori, sunt toate ingredientele pentru un produs care îi va face pe mulți să aleagă brandul frantusesc. Dar să trecem la prezentarea mașinii… LED-urile ocupă centrul atenției în față, unde se potrivesc perfect în caroserie, îmbrățișând grilele de dedesubt. În spate, Renault a tăiat caroseria pentru a da impresia de Edge, SUV și Coupé într-un singur vehicul: stopurile din spate sunt clar vizibile, semnalizariile dinamice și sigla Renault se armonizează cu linia portbagajului, care are un spoiler cu aspect strălucitor. .

INTERIOARE

Tehnologia este imperativă în zilele noastre, mai ales când unele alegeri de design sacrifică vizibilitatea, de fapt luneta fiind mică nu vă permite să vedeți mare lucru, dar tehnologia aplicată vine în ajutor cu o cameră retrovizoare care poate fi văzută în oglindă retrovizoare. Ușile se deschid când te apropii cu cheia electronică în buzunar și ecranele digitale din interior te întâmpină cu un design foarte atractiv.

Scaunele sunt electrice cu posibilitatea de memorare a poziției, pielea și cusăturile de designer fac călătoria mai confortabilă.Dar dacă îți dorești un Megan unic, atunci husa-auto.ro este cea mai bună alegere, colecțiile noastre oferă o gamă largă de combinații și design. .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *